5 vecí, ktoré by ste nikdy nemali robiť s plátkom dobrej pizze
Máte samozrejme možnosť jesť, ako chcete, a ak si vezmete kúsok fantázie pizze a rozmazanie arašidové maslo po celom to vám dáva radosť, nikto vás nebude hodiť do pizze. A samozrejme, nie všetky pizze sú stvorené rovnako – je tu rozdiel medzi popadnutím niečoho na letisku a posadením na fantastický neopolitický koláč. Ale stojí za to zvážiť Grossmanove smernice, pokiaľ ide o ochutnávku naozaj dobre postaveného plátok pizze, rovnako ako je často dobré ochutnať vaše jedlo pred tým, ako dosiahnete soľ, korenie alebo horúcu omáčku.
Nechcem Blot Pizza s obrúskom
“Keď uvaríte syr a olej, konečný produkt bude trochu mastný,” povedal Grossman. “Textúra je časťou hotového rezu, nie len náhodným neopatrným vedľajším produktom. Pizza potrebuje olej a syry, ktoré sú mastné. Chápem, prečo to ľudia robia. Ale nerobte to predo mnou.”
Ak sa pokúšate Nice Pizza prvýkrát, nerobte dodanie
“Jedným z mojich hlavných cieľov je opraviť krabicu na pizzu,” povedal Grossman. Prečo? Vzhľadom k tomu, keď si piecť pizzu koláč a potom ho zasuňte do lepenkovej krabice, pizza udržuje varenie v priestore box, často na úkor koláč. “V podstate pizzu pizzu v krabici,” povedal. A to nie je optimálne, najmä ak sa prvýkrát pokúšate o miesto. Chrumkavosť v kôre sa stratí na ceste do vášho domu.
Nehrajte to na nesprávnu cestu
New York-štýl pizza je postavený pre skladanie pozdĺžne, aby sa jesť celý plátok, bez toho aby museli navigovať príliš široký klin. Skrútenie je v poriadku, povedal Grossman, ale videl, že ľudia ho zložia tak, že špičku rezu prenesú do kôry. “To jednoducho nedáva zmysel,” povedal, pokiaľ ide o získanie správneho pomeru omáčky, syra a kôry v sústi.
Nepoužívajte posypať cesnak prášok po celej plátok pred ochutnať
Na Upside Pizza, Grossman neposkytuje trepačku cesnaku prášok vedľa oregano a červenej papriky vločky, kontroverzný ťah v New Yorku pizza spoločné. „V pizze máme veľa cesnaku,“ povedal Grossman. “Pridanie ďalšieho vyhodí všetko z rovnováhy. Len mi ver.” Je to tiež dobrá pripomienka, aby ste si pred pridaním korenia naňho skutočne uštipli.
Nepýtajte sa na extra syr